Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

MP 17 MoottoripyörämessutMP 17 Moottoripyörämessut

MP 2020
MOOTTORIPYÖRÄMESSUT 

Seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksen MP-messuja vietetään tammikuussa 2020. 

MP-messut 31.1. - 2.2.20120

 

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

2019

Toukokuu

Mitä mukaan moottoripyörämatkalle?

 

2018

Tammikuu (4)

MP 18 Kuumimmat moottoripyöräuutuudet

Osallistu MP-Messut messulippuarvontaan

MP-messujen saunakylä

MP-messut 2018 ovella


2017

Tammikuu (2)

Matka2017-messuilla matkakohteena Baltia

Matka2017-messut ja kulttuurien kirjo


2016

Joulukuu (4)

Hanki Museokortti vanhenevilla virikeseteleillä

Arvonnassa pääsyliput Matka 2017 -messuille

Kurkistus rekrytointiprosessin kulisseihin

Itsenäisyyspäivän ihmettelyä

Marraskuu (24)

Motoristiviisauksia

Bloggarin vapaapäivä

#Keskiviikkokehu: Lotta Saahko

Testikuskien Bucket List on jo valmiina

Ota kaikki irti ajokaudesta 2017 - merkitse tapahtumat kalenteriisi

Kaikki irti ajokaudesta 2017

Mitä yhteistä minulla ja Jari Sillanpäällä?

Kesämuistoja Honda-moottorilla

Auto2016-messutärpit 

Messuttärpit Auto 2016 -tapahtumaan

Jännittääkö?

Kysy miksi ! Mutta miksi ?

Rapsutettava ranskanbulldoggi

Isä-TIETOVISA

Rakkautta on...

Jaksaa, jaksaa & onnen hetkiä

Clinton vai Trump?

Arvonta! Liput Meidän viikonloppu -tapahtumaan

SkiExpo syleili talviurheilijoita

Lähestyminen, Anja Snellman / Kirjat

Kevennetään kotia -haaste

Arvonta! Voita liput DigiExpoon

Tulevaisuus on täällä - samoin DigiExpo

NaBloPoMo-haaste vastaanotettu

Lokakuu (1)

Helsingin kirjamessu - lääkettä kaamoksen karkoitukseen

Syykuu (2)

Baronalaisten naisten naistenilta

Pelottaako pupupöksy? Nyt me lennetään

Heinäkuu (13)
Back to work - vinkit stressittömään lomalta paluuseen

Kuokkavieraita kutsun kera

Kantarellit koriin herkkusuiden iloksi

Nostalgiamatka Nintendon peesissä

Oodi ystävyydelle. Kiitos muistamisesta!

Esittelyssä upea Kuhmon kaupunginkirjasto

Mitä mukaan matkalle? Pakkausvinkkejä

Maailman paras makaronilaatikko

Eino Leinon päivä

Tee oma Summer Vacation Bucket List! 10 vinkkiä listan tekoon

Armeijaan. Aamukampa on nyt piikitön

Bucket List for Summer on valmis

Lomalla viimeinkin

Toukokuu (1)

Hymyilevät motoristit Mäntsälässä

Maaliskuu (1)

Aloittamisen tuska

Helmikuu (3)

Onko kaunista uimalakkia olemassakaan

Leppoisaa majoittumista Forenomin huoneistohotellissa 

Oodi ihanalle Sweep Verona naisten nahkatakille

2015

Tammikuu (4)

Suomalainen ei osaa myydä

Tempaudu toiseen maailmaan Matka 2016 -messuilla

Arvonnassa pääsyliput Matka 2016 -messuille

Mä en ikinä voita mitään

 

AIEMPAA HULINAA

Matka 2017 -messut, Messukeskus, HelsinkiMatka 2017 -messut, Messukeskus, Helsinki

 MATKA 2018 -MESSUT

Tempaudu mukaan Matka 2018 -messuille Helsingin Messukeskukseen. Altista itsesi maatkakuumetartunnalle ja ihanille mp-reissu-unelmille!

 


BLOGGAAMISEN MARRASKUU

#NaBloPomo2016 on taas täällä. Siis mikä? Haaste bloggaajille: yksi postaus blogissa joka ikinen marraskuun päivä. Olen mukana. Saapi nähdä miten naisen käy :)

 

Seuraa onnistunko, vaiko varastaako Netflix kirjoittamiseen varatun tunnin: Kristallin kirkkaasti -blogi

  

MATKA 2017 PÄÄSYLIPPUJEN ARVONTA SUORITETTU

Onni suosi Anna-Maijaa ja Johannaa! 

 

BLOGIPERHEESTÄ KOLMEN KOPLA

Testikuskit-blogin rinnalle syntyi työelämää pohtiva I Rest My Case –blogi sekä päiväkirjan omainen Kristallipallo-blogi.

Kaasu korjaa -MP-blogi

Kristallin kirkkaasti -blogi

I rest my case - työelämää -blogi

MOOSEHEAD POKER RIDE 2017 JA VÄRISUORA

MOOSEHEAD POKER RIDE 2017 JA VÄRISUORA

Lisätty 26.08.2017

Tuomiolla tuomareiden edessä. Värisuoran tarkistus.Tuomiolla tuomareiden edessä. Värisuoran tarkistus.

Nyt ei mennyt niin kuin Strömsössä. Ensinnäkin tuli erimielisyyksiä tuomariston kanssa.

Korttikäteni oli mielestäni ehdottomasti yksi parhaista. Kaikki kortit olivat samaa väriä ja sehän pokerissa on varsin tavoiteltavaa. Sitä kutsutaan kunnioituksella VÄRIksi. Ja sitten vielä kun asettelin kaikki viisi mustaa korttia pöydälle, huolellisesti ja suoraan, niin eikö siitä sitten tule SUORA. Kun siis kortit ovat samaa väriä ja suorassa, sehän on voitokas VÄRISUORA.

"No niin. Kyllä mutta ei", oli tuomariston ihmettelevä ilme. Ottivat kortit nyökkäillen talteen, mutta huomasin, että heti kun vähän käänsin päätä toiseen suuntaan, keräämäni värisuora lensi alavasemmalla sijaitsevaan roskikseen. Hyvästit Vianorin palkintorenkaalle. Tänäkään vuonna se ei pääse meidän kanssa kotiin - tuomaripelin takia.

Värisuora, eikö vain?!Värisuora, eikö vain?!

Säätilakaan ei mennyt niin kuin sovittiin. Kotona mietin josko ajoasuksi otan nahkapuvun vaiko Gore Tex -asun ja päädyin nahkoihin. Ajattelin, että tarkenen kun alle laitan pitkähihaisen ja -lahkeisen kerraston ja väliin vielä fleecehousut ja -paidan. Kohtuudella tarkeninkin, mutta sateen mahdollisuutta en huomioinut. Kun sitten tummat pilvet ilmestyivät Poker Riden kolmannen ajorastin kohdalla Adventuren ylle, mielessä kävi kisan keskeytys. Mutta vain hetken.

 

Sadetta suojaan ja lemmenhetki maitolaiturilla (=yhteisselfie linja-autopysäkin katoksen alla) ja jo kohta vesiryöppy tokeni. KTM kutsui sarviin ja matka jatkui. Pari kertaa ripotteli myöhemminkin, mutta mukavasti Sweepin ajoasu piti siihen kuoriutuneen kuivana. Huolta kuitenkin aiheutti, ei niinkään nahka-asun kastuminen (se kyllä kuivuu, vaikka aikansa ottaisikin), kuin taskussa oleva IPhone. Elokuun alkupuolella Baltian reissumme 300 kilometrin ajo kaatosateessa suututti puhelimeni ja viikon verran kesti kosteuden kadota kuorien alta ja puhelimen kaikkien toimintojen palata entiselleen. Samoin kaulassani riippuva Nikon järjestelmäkamera oli harmillisesti sateensuojatta ja se on työkalu, jota ehdottomasti tarvitsisin maanantaina alkavalla Kazakstanin matkallani.

Maitolaiturilla sadetta suojassa.Maitolaiturilla sadetta suojassa.

Lemmenhetki, yhteisselfie maitolaiturilla.Lemmenhetki, yhteisselfie maitolaiturilla.

Onneksi kuitenkin taivaalta tippuvat vesimäärät pysyivät riittävän pieninä ja vahingoilta vältyttiin. Aurinko kuivatti minkä kasteli ja ajon jälkeen Moosen tallilla jopa lämmitti niin, että vilpoiset luuni saivat kaipaamaansa. Kuljettajakin oli tyytyväinen. KTM:llä ajo sujui sukkelaan ja ajoreitit olivat liiankin hyvällä päällysteellä. Nyt olisi kuski mielellään laittanut Adventuren testiin, eikä sorakaan olisi pidätellyt. Tyytyväisinä kierrokseen ja mukaviin Poker Ride -rasteihin, Moosehead Bikersin tallilta alkanut, noin 250 kilometrin lenkki, päätyi Pukkilan (1.) ja Myrskylän kahvila-ravintola Myrskytähden pihasta (2.), Lahden Ace Corenerin (3.) kautta Asikkalan Pihamaan Viinitilan idyllisen puutarhamiljöön (4.) ja Pukkilanharjun kesäravintola Reimarin parkkipaikalta (5.), Lammin huoltoasemapysäkin (6.) ja Hausjärven Taukokioskin (7.) kautta sinne mistä lähdimmekin, Liljendalintien Moose-tallille.

Pukkilan pukitPukkilan pukit

Ensimmäinen rasti oli Pukkilan parkkipaikalla. Värisuoran rakentaminen alkoi ruutu nelosella.Ensimmäinen rasti oli Pukkilan parkkipaikalla. Värisuoran rakentaminen alkoi ruutu nelosella.

Myrskytähti, toinen rasti
Myrskytähti, toinen rasti

Kortteja jaossa. Kortteja jaossa.

Loistavan reitin julkaisen kaikille Mooseheadsien luvalla myöhemmin ajoreittiosioon, niin mukavat mutkat olivat järjestäjät iloksemme löytäneet. Niitä voi käydä omaan tahtiin testaamassa, jos tänä aamuna nukui onnensa ohi.

 

Heti alkuun saimme nauttia Metsäkulmantien anteliaista kurveista. Mukavaa mutkaa riitti pitkän taipaleen verran ja useampaan otteeseen. Erityistä silmäniloa antoi moottoripyörien lisäksi huikea Pulkkilanharju sekä matkan varrella aukenevat kauniit perinnepelto- ja järvimaisemat. Lahdessa pyörähdimme jokamotoristin taukopaikalla Ace Cornerissa ja huomio: jos lompakossasi pullistelee museokortti, sitä vilauttamalla aukeavat ovet myös Suomen Moottoripyörämuseoon - veloituksetta. Niin ja ainakin kesäravintola Reimari (nyt kiinni) kuin Pihamaan Viinitila Asikkalassa kutsuvat viimeistään ensi kesänä uudelleen vierailulle ja ostoksille.

Ravintola Ace Corner ja Suomen moottoripyörämuseo, jonne ovet avautuvat veloituksetta museokortilla.Ravintola Ace Corner ja Suomen moottoripyörämuseo, jonne ovet avautuvat veloituksetta museokortilla.

Ace Corner Lahdessa oli rasti numero 3.Ace Corner Lahdessa oli rasti numero 3.

Neljännellä rastilla oli Amazing Racen tuntua. Viinitilan puoti jäi tällä kertaa kurkistamatta, mutta toistamiseen ei ajeta ohi vauhdilla.Neljännellä rastilla oli Amazing Racen tuntua. Viinitilan puoti jäi tällä kertaa kurkistamatta, mutta toistamiseen ei ajeta ohi vauhdilla.

Kuudes rasti, jossa korttia vaihtamalla tuli toive väristä. Kuudes rasti, jossa korttia vaihtamalla tuli toive väristä.

Värin lupaus. Ruutu nelonen menee vaihtoon.Värin lupaus. Ruutu nelonen menee vaihtoon.Vaikka värisuorani joutuikin hylätyksi, makkarasoppainen mahani ja minä kiitämme ja kumarramme. Tämä all inclusive -motoristitapahtuma on vailla vertaa ja Moosehead Bikersit timanttisia tapahtumajärjestäjiä. Sade ei ollut teidän syynne, mutta se, että meillä kaikilla oli niin mukava ja nautinnollinen päivä seuran, ohjelman, ajoreitin, aamiaisen ja lounaan osalta, on! Siitä iso kiitos!

Aamulla on tarjolla puuroa ja sämpylää. Ajon jälkeen herkuteltiin nakki- ja lohikeitolla. Kaiken kruunasi kahvit ja munkki - motoristihenkeen.Aamulla on tarjolla puuroa ja sämpylää. Ajon jälkeen herkuteltiin nakki- ja lohikeitolla. Kaiken kruunasi kahvit ja munkki - motoristihenkeen.

Aamiaisella. Tukeva puuroaamiainen antaa virtaa päivän ajoon.Aamiaisella. Tukeva puuroaamiainen antaa virtaa päivän ajoon.

Kyllä maistuu. Viidennen rastin jälkeen alkoi puuroaamiaisesta huolimatta huikomaan oikein kunnolla.Kyllä maistuu. Viidennen rastin jälkeen alkoi puuroaamiaisesta huolimatta huikomaan oikein kunnolla.Niin ja ensi vuonna taas tavataan. Tämä on ehdottomasti vuoden hauskin motoristikokoontuminen ja koska kolmena edellisenä vuonna ei pelionni ole nostanut meitä palkintopallille, saavumme uudelleen ja uudelleen täyskäden toivossa. Optimistisesti, että ehkäpä jo vuoden 2018 MooseHead Poker Riden kiiltävin palkinto - Vianorin rengas - tulee vihdoin Testikuskeille.

 

Ja jos ei tule, ei se mitään. Ilo on olla mukana ihan vain hauskassa ajossa, mukavassa tapahtumassa ja vetää kortteja pakasta onnenkantamoisen toivossa.

Moosehead BikersMoosehead Bikers

Minna ja minä - opiskelukaverit. Moottoripyöräharrastus toi yllättäen uudelleen yhteen.Minna ja minä - opiskelukaverit. Moottoripyöräharrastus toi yllättäen uudelleen yhteen.