Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

MP 17 MoottoripyörämessutMP 17 Moottoripyörämessut

MP 2020
MOOTTORIPYÖRÄMESSUT 

Seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksen MP-messuja vietetään tammikuussa 2020. 

MP-messut 31.1. - 2.2.20120

 

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

2019

Toukokuu

Mitä mukaan moottoripyörämatkalle?

 

2018

Tammikuu (4)

MP 18 Kuumimmat moottoripyöräuutuudet

Osallistu MP-Messut messulippuarvontaan

MP-messujen saunakylä

MP-messut 2018 ovella


2017

Tammikuu (2)

Matka2017-messuilla matkakohteena Baltia

Matka2017-messut ja kulttuurien kirjo


2016

Joulukuu (4)

Hanki Museokortti vanhenevilla virikeseteleillä

Arvonnassa pääsyliput Matka 2017 -messuille

Kurkistus rekrytointiprosessin kulisseihin

Itsenäisyyspäivän ihmettelyä

Marraskuu (24)

Motoristiviisauksia

Bloggarin vapaapäivä

#Keskiviikkokehu: Lotta Saahko

Testikuskien Bucket List on jo valmiina

Ota kaikki irti ajokaudesta 2017 - merkitse tapahtumat kalenteriisi

Kaikki irti ajokaudesta 2017

Mitä yhteistä minulla ja Jari Sillanpäällä?

Kesämuistoja Honda-moottorilla

Auto2016-messutärpit 

Messuttärpit Auto 2016 -tapahtumaan

Jännittääkö?

Kysy miksi ! Mutta miksi ?

Rapsutettava ranskanbulldoggi

Isä-TIETOVISA

Rakkautta on...

Jaksaa, jaksaa & onnen hetkiä

Clinton vai Trump?

Arvonta! Liput Meidän viikonloppu -tapahtumaan

SkiExpo syleili talviurheilijoita

Lähestyminen, Anja Snellman / Kirjat

Kevennetään kotia -haaste

Arvonta! Voita liput DigiExpoon

Tulevaisuus on täällä - samoin DigiExpo

NaBloPoMo-haaste vastaanotettu

Lokakuu (1)

Helsingin kirjamessu - lääkettä kaamoksen karkoitukseen

Syykuu (2)

Baronalaisten naisten naistenilta

Pelottaako pupupöksy? Nyt me lennetään

Heinäkuu (13)
Back to work - vinkit stressittömään lomalta paluuseen

Kuokkavieraita kutsun kera

Kantarellit koriin herkkusuiden iloksi

Nostalgiamatka Nintendon peesissä

Oodi ystävyydelle. Kiitos muistamisesta!

Esittelyssä upea Kuhmon kaupunginkirjasto

Mitä mukaan matkalle? Pakkausvinkkejä

Maailman paras makaronilaatikko

Eino Leinon päivä

Tee oma Summer Vacation Bucket List! 10 vinkkiä listan tekoon

Armeijaan. Aamukampa on nyt piikitön

Bucket List for Summer on valmis

Lomalla viimeinkin

Toukokuu (1)

Hymyilevät motoristit Mäntsälässä

Maaliskuu (1)

Aloittamisen tuska

Helmikuu (3)

Onko kaunista uimalakkia olemassakaan

Leppoisaa majoittumista Forenomin huoneistohotellissa 

Oodi ihanalle Sweep Verona naisten nahkatakille

2015

Tammikuu (4)

Suomalainen ei osaa myydä

Tempaudu toiseen maailmaan Matka 2016 -messuilla

Arvonnassa pääsyliput Matka 2016 -messuille

Mä en ikinä voita mitään

 

AIEMPAA HULINAA

Matka 2017 -messut, Messukeskus, HelsinkiMatka 2017 -messut, Messukeskus, Helsinki

 MATKA 2018 -MESSUT

Tempaudu mukaan Matka 2018 -messuille Helsingin Messukeskukseen. Altista itsesi maatkakuumetartunnalle ja ihanille mp-reissu-unelmille!

 


BLOGGAAMISEN MARRASKUU

#NaBloPomo2016 on taas täällä. Siis mikä? Haaste bloggaajille: yksi postaus blogissa joka ikinen marraskuun päivä. Olen mukana. Saapi nähdä miten naisen käy :)

 

Seuraa onnistunko, vaiko varastaako Netflix kirjoittamiseen varatun tunnin: Kristallin kirkkaasti -blogi

  

MATKA 2017 PÄÄSYLIPPUJEN ARVONTA SUORITETTU

Onni suosi Anna-Maijaa ja Johannaa! 

 

BLOGIPERHEESTÄ KOLMEN KOPLA

Testikuskit-blogin rinnalle syntyi työelämää pohtiva I Rest My Case –blogi sekä päiväkirjan omainen Kristallipallo-blogi.

Kaasu korjaa -MP-blogi

Kristallin kirkkaasti -blogi

I rest my case - työelämää -blogi

I rest my case - työelämää

I rest my case - työelämää 

KURKISTUS REKRYTOINTIPROSESSIN KULISSEIHIN

Lisätty 15.12.2016

I got the job!I got the job!Klik. Napin painallus ja sinne sujahtivat digitaalisessa muodossa toiveeni työpaikasta. Viilattu CV ja tarkkaan mietitty hakemusteksti hulahti ruudultani bittiavaruuteen – toivottavasti kuitenkin löysivät perille unelmatyöpaikkani vartijaksi komennetun rekrytointikonsultin hakemushaaviin. Nyt sormet ristiin ja kännykkä käden ojennuksen päähän. Olen valmiina vastaamaan hakemuskäsittelijän mahdollisiin lisätiedusteluihin tai vastaanottamaan tarjotun haastatteluajan. Mikset sä jo soita? Silmäilen sähköpostejakin pari kertaa päivässä, josko ruudulle ilmestyisi ilosanoma, tieto jatkopaikasta, vahvistus haastatteluun pääsystä.

Lue kokonaan »

JÄNNITTÄÄKÖ? SE ON IHAN NORMAALIA

Lisätty 16.11.2016

Jännittääkö?Jännittääkö?
Anteeksi pyytely on kehno aloitus esitykselle. "Minua jännittää", on yksi monista aloituslausahduksista, joista esiintyjän kannattaa nopeasti päästä eroon. 

Harjoittelimme eilen esiintymistä ja vuorossa oli kuusi tulevaisuuden työpaikan pitchausta. Toinen toistaan parempia, tunteita ja ajatuksia herättäviä (miksi on tärkein kysymys) esityksiä. Pitch'in jälkeen kommentoimme ja kerroimme mitä esitys tai esiintyjä meissä herätti. Esityksestä ja esiintymisestä annettiin palautetta: kahmalokaupalla kehuja ja yksi kehityskohde, jotta kasvu kohti vielä parempaa esityksen pitäjää voisi jatkua.

Lue kokonaan »

SUOMALAINEN EI OSAA MYYDÄ

Lisätty 25.01.2016

Myytti ei murtunut, suomalainen siis ei osaa myydä. Ylen 8 myyttiä työstä -ohjelma sukeltaa työelämään liittyvien uskomusten syövereihin ja pohtii myytti kerrallaan kulloista aihetta monipuolisesti ja mielenkiintoisia henkilöitä haastatellen. Myynnin haasteisiin lähdettiin hakemaan vastausta Suomen rajojen ulkopuolelta, myönteisesti myyntiin suhtautuvasta kapitalismin kehdosta Amerikasta ja sukellettiin ihan menestyksen sykkivään sydämeen San Franciscon Piilaaksoon asti.

Lue kokonaan »

REKRYTOINTI VALUU VERKKOON

Lisätty 14.12.2015

 Unta, unelmaa vai tulevaisuudessa totta?

Klikkaus mobiililaitteesta ja työnvälitystoimiston rekrytointikonsultti on tietoinen kiinnostuksestasi avointa paikkaa kohtaan. Seuraavassa hetkessä saat arvion, kuinka sopivana sinua pidetään tehtävään ja millä todennäköisyydellä matkasi jatkuu hakuprosessissa. Koska työvoimapula on suuri, sopivuusprosenttisi ollessa 60 % tai enemmän saat kutsun arviointiosioon. Ajan kuvaan sopivasti voit suorittaa testit kotona. Kokeen teko on helppoa, nopeaa ja hauskaa prosessin pelillistämisten ansiosta. Ensimmäisessä osiossa teet itsearvioinnin vastaamalla lähetettyihin monivalintakysymyksiin. Toisessa vaiheessa tietokoneen näyttöruudulle ilmestyy virtuaalirekrytointikonsultti, joka kysyy sinulta muutaman kysymyksen. Tässä kohdassa testataan verbaalista viestintää ja pääset näyttämään puhelahjasi. Viimeisessä osuudessa sinulle lähtee avoinna olevaan tehtävään liittyvä työtesti. Alle tunnissa kaikki on valmista ja hakuprosessi suoritettu. Nyt vain muutaman päivän odotus, että kaikki tehtävästä kiinnostuneet on kartoitettu. Työnantaja saa tarkan raportin tehtävään sopivammasta, eikä kaipaakaan lisää ehdokkaita, sillä luottaa sovelluksen tulokseen ja tietää valitun olevan napakymppi.

Youssef Oudrhiri ja Barona rekrytointikonsultti kirjoittavat kuvassa työsopimuksen perinteisellä tavalla. Enenevissä määrin sopimukset jo nyt saavat kuittauksen pankkitunnuksin sähköisissä järjestelmissä kuten esim. Signom.Youssef Oudrhiri ja Barona rekrytointikonsultti kirjoittavat kuvassa työsopimuksen perinteisellä tavalla. Enenevissä määrin sopimukset jo nyt saavat kuittauksen pankkitunnuksin sähköisissä järjestelmissä kuten esim. Signom.

Lue kokonaan »

ENTÄ KUN ETÄPÄIVÄLLE SANOTAAN EI

Lisätty 07.10.2015

Keskustellessa etä-asioista on hyvä tarkentaa puhutaanko etätyöstä vai etätyöpäivästä. Etätyö hoidetaan suurelta osin työnantajan tarjoamien tilojen ulkopuolella kun taas etäpäivä on yksittäinen työpäivä, joka suoritetaan poikkeuksellisesti tai säännöllisin väliajoin työntekijän itse parhaaksi valitsemassa paikassa. Usein etätyöhön liittyy pakko (maantieteellinen mahdottomuus olla läsnä, start-up yrityksen toimitilojen puute jne.) kun taas etätyöpäivä on usein anottu etu.

Yhä enenemässä määrin työtehtävät eivät vaadi läsnäolopakkoa. Teknologian ihmeellinen maailma on tuonut mahdollisuudet hoitaa työtehtäviä toimistolla pönöttämättä vaikka aurinkotuolista käsin. Tutkimustulokset todentavat etäpäivien edut ja vahvistavat työntekijöidensä arvostavan mahdollisuutta päättää osin itse missä työn tekeminen olisi tehokkainta. Avokonttorin hälinä ja jatkuvat keskeytykset vaativat veronsa ja nakertavat tehokkuutta. Etätyöpäivästä haetaan tähän ratkaisua: hiljaisuudessa hyvä tulee.

Lue kokonaan »

MYÖTÄ JA VASTOINKÄYMISISSÄ

Lisätty 03.09.2015

Loistava työkaveruus jakaa työtaakkaa ja monistaa onnistumisen tunteet. Yksin ei tarvitse puurtaa, vaan vieressä oleva on samassa veneessä ja soutusuuntakin yhtäläinen. Eteenpäin mennään rinta rinnan hyvässä ja haasteissa, tuulen tuiverruksessa ja menestyksen myötävirrassa.

 Millainen on huipputyökaveri -kysymys loi pakottavan tarpeen kurkistaa peiliin. Olisiko minusta sellaiseksi? Parhaina päivinäni uskoisin löytäväni toimistosta toverin, joka aidosti painaisi parhaan työkaverin -prenikan rintaani ja nimeäisi minut päivän pelastajaksi. Pitkään työpäivään, viisi päiväseen viikkoon, kuluviin kuukausiin ja vaihtuviin vuosiin mahtuu myös niitä päiviä, joista itsekään ei ole niin kovin ylpeä. Kiire tai väsymys polkee alleen parhaat tavat, ei jaksa ratketa auttamaan ja ”tehdään nyt nämä työt ja seurustellaan sitten” –asenne luo viileää tunnelmaa tiimiin. Mutta minusta parhaan työkaverin määritelmä sietääkin epätäydellisyyttä eikä vaadi kiillotettua kuvaa. Hyvässä työilmapiirissä on tilaa myös tunteille.

Lue kokonaan »

NUORENA VITSA VÄÄNNETTÄVÄ - ONKO MYYNNISSÄ SINUNKIN TULEVAISUUS?

Lisätty 14.08.2015

Työkokemuksesta myynnin parissa tulee nuorelle komea meriitti ansioluetteloon. Myynti on taito, jota uran alkuvaiheessa olevan tulevat työnantajat taatusti arvostavat. Myynnissä menestynyt, menestyy muussakin: kauppaa tehneet ovat ahkeria toimeen tarttujia, sitkeitä ja sisukkaita, positiivisen asenteen omaavia persoonia. Myyjä on myös rohkea, sosiaalinen ja yrittäjähenkinen. Sisäinen yrittäjyys on verissä ja oma-aloitteinen toimintatapa kuuluu myös kauppiaan hyveisiin. Heillä on kyky ja rohkeus tarttua tarjoutuneisiin tilaisuuksiin ja uida yllätyksellisissäkin tilanteissa kuin kala vedessä. Uusasiakashankinnan tiimoilta verkostoituminen on luontevaa ja vuorovaikutuksellisuuden jalo taito on hioutunut huippuunsa.

Lue kokonaan »

RYHDY TEKEMÄÄN JA SANO KYLLÄ - OLET JO MATKALLA MENESTYKSEEN

Lisätty 25.07.2015

Kärpänen katossa on Ivana Helsingin tuotantoa.Kärpänen katossa on Ivana Helsingin tuotantoa.TYÖmarkkinat ovat myllerryksessä ja moni miettii myös omaa tulevaisuuttaan. Kuinka pitää omasta osaamisesta huolta ja tehdä siitä näkyvää. Onko itsensä brändäämisestä hyötyä työmarkkinoilla? 

 Ivana Helsingin toisella perustajalla ja yrityksessä markkinoinnista ja myynnistä vastaavalla Pirjo Suhosella on monta mielenkiintoista ja inspiroivaa tarinaa Ivana Helsingin matkasta menestykseen. Pirjo on yhdistänyt luovuuden liiketoimintaan, eikä tingi taiteen tuotteistamisesta. 

Lue kokonaan »

HALOO, HALOO! ENSIVAIKUTELMA RAKENTUU USEIN JO PUHELIMESSA

Lisätty 26.06.2015

Työssäni rekrytointikonsulttina puhelin on työvälineenä kovassa käytössä: yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin sekä työnhakijoihin vaatii monta luurin nostoa päivittäin. Kasvottomia kohtaamisia ja kokemusta puhelinkäyttäytymisestä kertyy – koenkin olevani ajan hermoilla puhelinkulttuurin nykytilan tuntemuksessa. Virka-aikana soitellessani suurin osa puheluista on ammattimaisia ja hyvän käytöksen tunnusmerkit täyttäviä, mutta ei mene päivääkään, ettei vähintään yksi örisijä löydy vastaajista. Vielä en ole turtunut ”haloo”- tai ”hä”-vastauksiin, vaan yhä aloitus särähtää korvassa. Puhelinkäyttäytymisen tapaetiketti on ajoittain hukassa ja puhelinkulttuuri murroksessa.

Lue kokonaan »

HYVÄÄ TYÖTÄ JA TYÖSSÄ JAKSAMISTA: I rest my case -bloggarin esittely

Lisätty 15.05.2015

Akavalaisen Krista Pulkkisen persoonallinen nauru kuuluu jo kaukaa. Baronan rekrytointikonsultilla on hymy herkässä ja kädessään kahvimuki Happy at work -painatuksella. Pulkkisen pitkä työrupeama markkinoinnin ja myynnin tuen toimista vaihtui henkilöstöalan tehtäviin nelisen vuotta sitten.

– Valinta oli oikea – olen unelmatyössäni! Edellisessä paikassa keräsin kokemusta myyjien rekrytoinneista ja siitä oli apua hakiessani tehtävää henkilöstöpalveluiden ytimestä Baronalta, joka viime syksynä etsi myyjärekrytointikokemusta omaavaa konsulttia.

– Markkinointi- ja myyjä -minäni pääsee valloilleen juuri asiakastyössä sekä hakijoitten kohtaamisissa. Tehtävänäni on löytää parhaat matchit: mielenkiintoinen ja antoisa työ työntekijälle ja osaavat ja luotettava tekijä työnantajalle, Pulkkinen kertoo.

Lue kokonaan »