Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

MP 17 MoottoripyörämessutMP 17 Moottoripyörämessut

MP 17
MOOTTORIPYÖRÄMESSUT 

Helsingin Messukeskuksen MP-messut avaavat 2018 ajokauden odotuksen. 

MP-messut pe 2.2.  ja la 3.2. klo 10-20 ja su 4.2. klo 10–17

 

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

2018

Tammikuu (4)

MP 18 Kuumimmat moottoripyöräuutuudet

Osallistu MP-Messut messulippuarvontaan

MP-messujen saunakylä

MP-messut 2018 ovella


2017

Tammikuu (2)

Matka2017-messuilla matkakohteena Baltia

Matka2017-messut ja kulttuurien kirjo


2016

Joulukuu (4)

Hanki Museokortti vanhenevilla virikeseteleillä

Arvonnassa pääsyliput Matka 2017 -messuille

Kurkistus rekrytointiprosessin kulisseihin

Itsenäisyyspäivän ihmettelyä

Marraskuu (24)

Motoristiviisauksia

Bloggarin vapaapäivä

#Keskiviikkokehu: Lotta Saahko

Testikuskien Bucket List on jo valmiina

Ota kaikki irti ajokaudesta 2017 - merkitse tapahtumat kalenteriisi

Kaikki irti ajokaudesta 2017

Mitä yhteistä minulla ja Jari Sillanpäällä?

Kesämuistoja Honda-moottorilla

Auto2016-messutärpit 

Messuttärpit Auto 2016 -tapahtumaan

Jännittääkö?

Kysy miksi ! Mutta miksi ?

Rapsutettava ranskanbulldoggi

Isä-TIETOVISA

Rakkautta on...

Jaksaa, jaksaa & onnen hetkiä

Clinton vai Trump?

Arvonta! Liput Meidän viikonloppu -tapahtumaan

SkiExpo syleili talviurheilijoita

Lähestyminen, Anja Snellman / Kirjat

Kevennetään kotia -haaste

Arvonta! Voita liput DigiExpoon

Tulevaisuus on täällä - samoin DigiExpo

NaBloPoMo-haaste vastaanotettu

Lokakuu (1)

Helsingin kirjamessu - lääkettä kaamoksen karkoitukseen

Syykuu (2)

Baronalaisten naisten naistenilta

Pelottaako pupupöksy? Nyt me lennetään

Heinäkuu (13)
Back to work - vinkit stressittömään lomalta paluuseen

Kuokkavieraita kutsun kera

Kantarellit koriin herkkusuiden iloksi

Nostalgiamatka Nintendon peesissä

Oodi ystävyydelle. Kiitos muistamisesta!

Esittelyssä upea Kuhmon kaupunginkirjasto

Mitä mukaan matkalle? Pakkausvinkkejä

Maailman paras makaronilaatikko

Eino Leinon päivä

Tee oma Summer Vacation Bucket List! 10 vinkkiä listan tekoon

Armeijaan. Aamukampa on nyt piikitön

Bucket List for Summer on valmis

Lomalla viimeinkin

Toukokuu (1)

Hymyilevät motoristit Mäntsälässä

Maaliskuu (1)

Aloittamisen tuska

Helmikuu (3)

Onko kaunista uimalakkia olemassakaan

Leppoisaa majoittumista Forenomin huoneistohotellissa 

Oodi ihanalle Sweep Verona naisten nahkatakille

2015

Tammikuu (4)

Suomalainen ei osaa myydä

Tempaudu toiseen maailmaan Matka 2016 -messuilla

Arvonnassa pääsyliput Matka 2016 -messuille

Mä en ikinä voita mitään

 

AIEMPAA HULINAA

Matka 2017 -messut, Messukeskus, HelsinkiMatka 2017 -messut, Messukeskus, Helsinki

 MATKA 2018 -MESSUT

Tempaudu mukaan Matka 2018 -messuille Helsingin Messukeskukseen. Altista itsesi maatkakuumetartunnalle ja ihanille mp-reissu-unelmille!

 


BLOGGAAMISEN MARRASKUU

#NaBloPomo2016 on taas täällä. Siis mikä? Haaste bloggaajille: yksi postaus blogissa joka ikinen marraskuun päivä. Olen mukana. Saapi nähdä miten naisen käy :)

 

Seuraa onnistunko, vaiko varastaako Netflix kirjoittamiseen varatun tunnin: Kristallin kirkkaasti -blogi

  

MATKA 2017 PÄÄSYLIPPUJEN ARVONTA SUORITETTU

Onni suosi Anna-Maijaa ja Johannaa! 

 

BLOGIPERHEESTÄ KOLMEN KOPLA

Testikuskit-blogin rinnalle syntyi työelämää pohtiva I Rest My Case –blogi sekä päiväkirjan omainen Kristallipallo-blogi.

Kaasu korjaa -MP-blogi

Kristallin kirkkaasti -blogi

I rest my case - työelämää -blogi

SKIEXPO JA BOARDEXPO SYLEILIVÄT TALVIURHEILUUN HURAHTANEITA

SKIEXPO JA BOARDEXPO SYLEILIVÄT TALVIURHEILUUN HURAHTANEITA

Lisätty 06.11.2016

Wuuuf-tyynyillä pääsee helposti pulkkamäen kuninkaaksi. Vauhtia riittää lumityynyllä lasketellessa. Wuuuf-tyynyillä pääsee helposti pulkkamäen kuninkaaksi. Vauhtia riittää lumityynyllä lasketellessa.
Pyhänpäivän viikonloppuna vauhtia riitti. Messukeskuksen halli täyttyi lautailijoista, laskettelijoista, lätkän pelaajista ja säbäilijöistä. Messukävijän oli helppo virittäytyä talviseen tunnelmaan niin edellisenä iltana laskeutuneen ensilumen kuin halliin tuotujen lumipintojen avustamana. Lumen suhteen omavaraisia ei Messukeskus kuitenkaan ollut, vaan viikonlopuksi Vuosaaren, Salmisaaren, Paloheinän, Malmin ja Konalan jäähalleista kuljetettiin paikalle 200 kuutiometriä lunta. Maastohiihtolatu rakennettiin oikeasta lumesta ja kisaamaan pääsi niin kaverinsa kuin hiihtäjä Kerttu Niskasen kanssa.

Hiihtäjä Kerttu Niskasen pahvikuvatus kiritti hiihtokilpailijoita 35-metrisellä #suksiladulla.Hiihtäjä Kerttu Niskasen pahvikuvatus kiritti hiihtokilpailijoita 35-metrisellä #suksiladulla.Lunta tarvittiin myös SkiExpon ja BoardExpon puolella, jossa lautailutemppuilunäytösten lisäksi kisattiin reilimestaruudesta.

 

Sunnuntaina oli tarjontaa erityisesti perheen pienemmille. Pulkkamäki odotti punaposkia kokeilemaan Wuuuf-liukureita ja mäenlaskun välissä saattoi sulkea halaukseen Muumipeikon, Wernerin ja Viking Linen Ville Viikingin. Tulevaisuus on täällä -osastolla oli esillä älyvaatteita alle 160 senttisille.

 

 

BoardExpo sai upeat puitteet tuontilumen ansiosta.BoardExpo sai upeat puitteet tuontilumen ansiosta.


SkiExpo jätti suurimman kutinan. Jo ennestäänkin tutut kohteet Tahko ja Koli houkuttelivat niin rinteitten kuin sijainnin osalta. Pääkaupunkiseudulta kohtuullisen ajomatkan päässä olevat kohteet ovat mainioita mäenlaskukohteita jopa viikonloppukohteina.

 

Koli houkuttelee vierailemaan niin kesällä kuin talvellakin.Koli houkuttelee vierailemaan niin kesällä kuin talvellakin.

Uusina tuttavuuksina Ruotsin kohteista nousi Testikuskien Bucket Listalle Ruotsin Hemavan Tärnaby.Uusina tuttavuuksina Ruotsin kohteista nousi Testikuskien Bucket Listalle Ruotsin Hemavan Tärnaby.
Uutena tuttavuutena alkoi matkakuumetta nostaa Ruotsin kohteet. Visit Sweden osastolla Hemavan Tärnaby -tunturikohteet näyttäytyivät kutkuttavan upeilta ja messumies kannusti hissin kuljettaman nousun jälkeen nakkaamaan karvat suksiin ja jatkamaan nousua omalla ihmisenergialla. Pienellä ponnistelulla sitkeimmille avautuu yhä huikeammat näköalat ja tampattuja rinteitä koskemattomammat reitit.

 

DigiExpo

SkiExpon ja BoardExpon rinnalla houkutteli tekniikan ihmeet ja tulevaisuuden tuulahdukset DigiExpon ja GameXpo siivittämänä.

Verkkokauppaostokset lentopakettina kotiovelle.Verkkokauppaostokset lentopakettina kotiovelle.

Lentolähetti roikkui Malmin lentokentän näyttelyosaston katosta. Viime kesän lähetyskokeilut Suomenlinnaan muistui tuoreena mieleen. Tuuli haittasi silloin toimituksia ja osumat kohteeseen olivat vielä vähän sinnepäin tarkkuudella. Niin tai näin, tuskinpa tulevaisuudessa pakettikopterit ole kummoinenkaan juttu ja paketti jos toinenkin kiitää ovelle ilman ihmislähettiä.

Tulevaisuus on täällä -messuosastolla näytillä ollut 360 kamera kiinnosti kovasti. Tulevaisuus on täällä -messuosastolla näytillä ollut 360 kamera kiinnosti kovasti.

Tulevaisuus on täällä -osastolle oli kerätty jos jonkinmoista härpäkettä. Kovassa kehittelyssä ovat muun muassa 360-kamerat, jotka jokamiehen hintaan taipuvat jo laadukkaisiin still-kuviin, mutta videokuvauksessa kuvan laadussa on vielä toivomisen varaa. 

 

Alf ihastutti ensisilmäyksellä, mutta minun tarpeisiini melkoisen tarpeeton härpäke.Alf ihastutti ensisilmäyksellä, mutta minun tarpeisiini melkoisen tarpeeton härpäke.Tulevaisuudessa yhä enenemässä määrin on roboteilla myös "inhimillinen" rooli. Tämä, Alfiksi nimeämäni, Alpha Ubtech Robotics, oli levossa vierailumme aikaan, mutta kuulemamme mukaan osasi tempun jos toisenkin. Ei kuitenkaan imuroinut, tiskannut, pyyhkinyt pölyjä tai hieronut jumittunutta niskaa, joten mielenkiintoni tähän vekottimeen lopahti nopeasti.

 

Kulkeminen helpottuu entisestään. Jos haluaa edetä retkillänsä ilman lihasvoimaa, se onnistuu vaikka minkälaisen nopeuttajan avulla. Sähköpyörän päällä polkeminen on kevyttä ja asfalttipintojapitkin pääsee työpaikalle sutjakkaasti yksipyöräisellä. Matkaillessa Segway-henkilökuljettimet ovat tuttuja kaupunkikuvassa. Jokaisessa suuremmassa kaupungissa on mahdollista poimia nähtävyysrastit vauhdikkaasti moottorisoidulla kaksipyöräsellä kypärä päässä.

Segway'tä löytyy yhdellä, kahdella ja useammallakin pyörällä. Joka makuun ja tarpeeseen.Segway'tä löytyy yhdellä, kahdella ja useammallakin pyörällä. Joka makuun ja tarpeeseen.

Sähköpyörällä vauhtia riittää ja poljentaan saa heikompi kuntoinenkin mukavasti tukea.Sähköpyörällä vauhtia riittää ja poljentaan saa heikompi kuntoinenkin mukavasti tukea.

3D-elokuviin hurahtaneena, virtuaalimaailmassa vierailu kiehtoo. Pelaaminen virtuaalimaailmassa jääkööt jonkin toisen testattavaksi, mutta Matka-messuilla oli hauska kokemus käydä Italian viinitilalla Helsingin Messukeskuksen sovalta käsin.

Game Lab Turku toi virtuaalilasit messuvieraiden kokeiltavaksi.Game Lab Turku toi virtuaalilasit messuvieraiden kokeiltavaksi.

Pelielämys tulee todellisemmaksi, kun joystickia vääntää mahtiauton katveessa.Pelielämys tulee todellisemmaksi, kun joystickia vääntää mahtiauton katveessa.

Afrikan tähti -lautapelin ohessa on klassikoksi noussut myös pöytäjääkiekkopeli. Maaleja sateli ja sen verran tiukkaa pelaaminen oli, että hymyyn ei ehtineet pelaajien suut.Afrikan tähti -lautapelin ohessa on klassikoksi noussut myös pöytäjääkiekkopeli. Maaleja sateli ja sen verran tiukkaa pelaaminen oli, että hymyyn ei ehtineet pelaajien suut.

GameXpo toi messuille pelejä kaikissa muodoissa, perinteisiä lautapelejäkään unohtamatta. Blogin loppuun kunniakkaasti paikkansa fiksuudessaan vaatinut voimalause löytyi jääkiekkoilijoiden harjoitusseinältä Lätkä&SäbäExposta:

"Hard work beats talent

when talent does not work hard."

 

Lätkä&SäbäExpoLätkä&SäbäExpo

 

Lue myös muita messubloggauksia: 

Tulevaisuus on täällä - samoin DigiExpo

Helsingin Kirjamessut Messukeskuksessa - Lääkettä kaamoksen karkoitukseen

Tempaudu toiseen maailmaan - Matka 2016 -messuilla

 

Testikuskit arpoivat DigiExpoon 2 pääsylippua (arvo yhteensä 36 e). Lippujen uusi omistaja Aleksi Cohen vieraili messuilla lauantaina.