Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

MP 17 MoottoripyörämessutMP 17 Moottoripyörämessut

MP 17
MOOTTORIPYÖRÄMESSUT 

Helsingin Messukeskuksen MP-messut avaavat 2018 ajokauden odotuksen. 

MP-messut pe 2.2.  ja la 3.2. klo 10-20 ja su 4.2. klo 10–17

 

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

2018

Tammikuu (4)

MP 18 Kuumimmat moottoripyöräuutuudet

Osallistu MP-Messut messulippuarvontaan

MP-messujen saunakylä

MP-messut 2018 ovella


2017

Tammikuu (2)

Matka2017-messuilla matkakohteena Baltia

Matka2017-messut ja kulttuurien kirjo


2016

Joulukuu (4)

Hanki Museokortti vanhenevilla virikeseteleillä

Arvonnassa pääsyliput Matka 2017 -messuille

Kurkistus rekrytointiprosessin kulisseihin

Itsenäisyyspäivän ihmettelyä

Marraskuu (24)

Motoristiviisauksia

Bloggarin vapaapäivä

#Keskiviikkokehu: Lotta Saahko

Testikuskien Bucket List on jo valmiina

Ota kaikki irti ajokaudesta 2017 - merkitse tapahtumat kalenteriisi

Kaikki irti ajokaudesta 2017

Mitä yhteistä minulla ja Jari Sillanpäällä?

Kesämuistoja Honda-moottorilla

Auto2016-messutärpit 

Messuttärpit Auto 2016 -tapahtumaan

Jännittääkö?

Kysy miksi ! Mutta miksi ?

Rapsutettava ranskanbulldoggi

Isä-TIETOVISA

Rakkautta on...

Jaksaa, jaksaa & onnen hetkiä

Clinton vai Trump?

Arvonta! Liput Meidän viikonloppu -tapahtumaan

SkiExpo syleili talviurheilijoita

Lähestyminen, Anja Snellman / Kirjat

Kevennetään kotia -haaste

Arvonta! Voita liput DigiExpoon

Tulevaisuus on täällä - samoin DigiExpo

NaBloPoMo-haaste vastaanotettu

Lokakuu (1)

Helsingin kirjamessu - lääkettä kaamoksen karkoitukseen

Syykuu (2)

Baronalaisten naisten naistenilta

Pelottaako pupupöksy? Nyt me lennetään

Heinäkuu (13)
Back to work - vinkit stressittömään lomalta paluuseen

Kuokkavieraita kutsun kera

Kantarellit koriin herkkusuiden iloksi

Nostalgiamatka Nintendon peesissä

Oodi ystävyydelle. Kiitos muistamisesta!

Esittelyssä upea Kuhmon kaupunginkirjasto

Mitä mukaan matkalle? Pakkausvinkkejä

Maailman paras makaronilaatikko

Eino Leinon päivä

Tee oma Summer Vacation Bucket List! 10 vinkkiä listan tekoon

Armeijaan. Aamukampa on nyt piikitön

Bucket List for Summer on valmis

Lomalla viimeinkin

Toukokuu (1)

Hymyilevät motoristit Mäntsälässä

Maaliskuu (1)

Aloittamisen tuska

Helmikuu (3)

Onko kaunista uimalakkia olemassakaan

Leppoisaa majoittumista Forenomin huoneistohotellissa 

Oodi ihanalle Sweep Verona naisten nahkatakille

2015

Tammikuu (4)

Suomalainen ei osaa myydä

Tempaudu toiseen maailmaan Matka 2016 -messuilla

Arvonnassa pääsyliput Matka 2016 -messuille

Mä en ikinä voita mitään

 

AIEMPAA HULINAA

Matka 2017 -messut, Messukeskus, HelsinkiMatka 2017 -messut, Messukeskus, Helsinki

 MATKA 2018 -MESSUT

Tempaudu mukaan Matka 2018 -messuille Helsingin Messukeskukseen. Altista itsesi maatkakuumetartunnalle ja ihanille mp-reissu-unelmille!

 


BLOGGAAMISEN MARRASKUU

#NaBloPomo2016 on taas täällä. Siis mikä? Haaste bloggaajille: yksi postaus blogissa joka ikinen marraskuun päivä. Olen mukana. Saapi nähdä miten naisen käy :)

 

Seuraa onnistunko, vaiko varastaako Netflix kirjoittamiseen varatun tunnin: Kristallin kirkkaasti -blogi

  

MATKA 2017 PÄÄSYLIPPUJEN ARVONTA SUORITETTU

Onni suosi Anna-Maijaa ja Johannaa! 

 

BLOGIPERHEESTÄ KOLMEN KOPLA

Testikuskit-blogin rinnalle syntyi työelämää pohtiva I Rest My Case –blogi sekä päiväkirjan omainen Kristallipallo-blogi.

Kaasu korjaa -MP-blogi

Kristallin kirkkaasti -blogi

I rest my case - työelämää -blogi

KEVENNETÄÄN KOTIA - OTA HAASTE VASTAAN!

KEVENNETÄÄN KOTIA - OTA HAASTE VASTAAN!

Lisätty 04.11.2016

Kuva on Kodin Kuvalehden artikkelista KK kutsuu keventämään kotia!Kuva on Kodin Kuvalehden artikkelista KK kutsuu keventämään kotia!Marraskuu on haasteita täynnä. Ensiksi on ihan vaan haastavaa oppia taas elämään tässä sietämättömässä pimeydessä. Tällaisen haasteen lisäksi, tai ehkäpä juuri pimeyden haasteellisuuden tähden, on juuri marraskuulle kerääntynyt useampi tempaus. Kirjoittamisesta kiinnostuneita koukutetaan kirjoittamaan novelli 30 päivässä ja bloggaajat kiinnitetään bloggaamaan ihan joka ikinen marraskuun päivä (otin haasteen vastaan). Miehet on jo vuosia saaneet olla ajamatta ylähuulta marraskuun ajan. Viiksien kasvattaminen Movember hengessä toivotaan lisäävän tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten eturauhassyövästä. Siinäpä ne kovimmin kuulutetut vaateet. Seuraava tuttu haaste iskee Uuden Vuoden -juhlinnan jälkeen. Tipaton tammikuu -tempaus ei liene kenellekään ennenkuulumaton juttu.

"Luovu siitä, mitä et enää tarvitse" -kortti inspiroi kevennä kotia -haasteen edessä."Luovu siitä, mitä et enää tarvitse" -kortti inspiroi kevennä kotia -haasteen edessä.Ai niin, olihan vielä marraskuulle yksi mielenkiintoinen ja innostava haaste. Kodin kuvalehti kutsuu keventämään kotia ja haastaa lukijat vähentämään marraskuussa 30 tavaraa. 

Onko sinussa hamsterin vikaa? Tuleeko kerättyä kaikkea kivaa, tarttuuko alennusmyynneistä mukaan tavaraa kun halvalla saa, onko vaikea sanoa ilmaiselle ei tai tuleeko uutuuden nähtyä tunne, ettei ilman tuota arki suju? Samalla kuitenkin selailet sisustuslehtien sivuja ihastellen raikkaita tavarattomia vaaleita asuntoja, joissa jokaisella tavaralla on oma paikkansa, eikä hyllyt tursua tavaraa. 

Jos tuntuu tutulta ja lisäksi tunnustat, että ehjästä ja puhtaasta on niin vaikea luopua ihan vain sen takia, että voihan sille tulla vielä tarve, kuulut Kodin Kuvalehden haastettavien ryhmään. Jos tavarapaljous tukahduttaa, rasittaa mieltä ja väsyttää sovalle, on nyt loistava hetki tehdä täyskäännös ja ryhmän tuella ja haasteen velvoittamana, ryhtyä turhan karsimis puuhaan. Pullollaan olevat pöytäpinnat tai pikkusälästä pursuavat vetolaatikot, nurkissa lymyävät turhakkeet - kaikki ulos NYT.

Tämä on loistava ja kevyt aloitus joulusiivoukselle. Samalla haaste antaa mielen keskittyä muuhun kuin tähän kaamokseen. Koti kevenee tavaroista. Tulee tilaa uudelle. Ei - ei uudelle tavaralle, vaan vapaille pinnoille, valoisuudelle, kauniille ajatuksille, uusille ideoille, inspiraatioille.

Maaretta Tukiaisen ja Krista Keltasen Inspiraatio-kortit avittavat ajatuksia eteenpäin tiukemmankin paikan tullen.Maaretta Tukiaisen ja Krista Keltasen Inspiraatio-kortit avittavat ajatuksia eteenpäin tiukemmankin paikan tullen.Kodin Kuvalehti on luvannut tukea haasteen vastaanottajia niin netissä kuin Facebook-sivuillaan ja lisäpontta puhdistukselle saa myös kirjallisuuden parista. Nyt jos koskaan kannattaa selailla KonMarin oppeja vaaleanpunaisten kansien välistä tai irrottautua maailmasta, jossa kaikkea on ihan liikaa John Naishin teoksen Riittää jo innostamana. Minä plärään sivuja molemmista opuksista, mutta uutena avituksena tartun Maaretta Tukiaisen ja Krista Keltasen ihaniin Inspiraatio-kortteihin. 47:stä kauniista - kannustavia, mieltä avaavia, ajatuksia herättäviä lauseita sisältävistä - korteista valitsen kahdeksan juuri tähän haasteeseen lisäinspiraatiota tarjoavaa korttia. "Luovu siitä, mitä et enää tarvitse" nousee noista kahdeksasta päällimmäiseksi innoittajaksi.

KonMari uskoo siivouksen elämän mullistavaan voimaan.KonMari uskoo siivouksen elämän mullistavaan voimaan.

Tule mukaan! Kiritään kuluneet neljä ensimmäistä päivää ensi viikon aikana ja lähdetään tänään karsimaan kotoa yksi tavara päivässä.  Tavoitteena olla kuun lopussa, 30.11., 30 tavaraa kevyempiä. Sittenpä nähdään, mikä on mieli. Hengitämmekö vapaammin ja raikkaampaa happea ilman vaatekasoja ja tavararöykkiöitä, turhien romujen ja käyttöä toivottomina odottavien kapineiden pinoa. 

Naishin teos Riittää jo kannustaa meitä kuluttamaan vähemmän, tekemään töitä harkitummin, pohtimaan oman elämämme arvot uusiksi ja asettamaan jatkuva taloudellinen kasvu kyseenalaiseksi.Naishin teos Riittää jo kannustaa meitä kuluttamaan vähemmän, tekemään töitä harkitummin, pohtimaan oman elämämme arvot uusiksi ja asettamaan jatkuva taloudellinen kasvu kyseenalaiseksi.

Ja muistammeko joululahjaostoksilla hankia tarpeellista ja ilahduttavaa pukinkonttiin maltillisemmin.

 

P.S. Muistathan myös marraskuulle ja aiheeseen täydellisesti sopivan Älä osta mitään -päivän, jota vietetään tänä vuonna perjantaina 25.11.2016. Olisi melkoisen kantaa ottavaa kerskakulutuksen tiimoilta, jos joku(t) kaupat itsekin tuona päivänä sulkisivat ovensa ja nauttisivat tavarattomasta vapaapäivästä. Jäähän jäljelle kuitenkin 364 shoppailupäivää.


Lue myös aloittamisen tuskasta ja siitä tunteesta "miksei kukaan kertonut, että se on niin helppoa! Jos olisin tiennyt, olisin tehnyt sen aikapäiviä sitten": http://www.testikuskit.fi/blogit/kristallipallo-s-my-life/aloittamisen-tuska/